Kontakt Os

5 gode råd – før du køber

Før du køber din nye smedejernslåge og -hegn, vil det være en god ide at overveje følgende.

01. Tjek overfladebehandlingen og materialet.
Før du vælger leverandør skal du sikre dig at overfaldebehandlingen af din nye smedejernslåge eller garageport er langtidsholdbar. “ Giver din leverandør garanti på overfladebehandlingen? “ JydeSmeden A/S giver garanti for at kvaliteten af er i orden på både smedejernslågen og overfladebehandlingen.

02. Kvalitet på Automatik og Leveringssikkerhed – også om 5 år.
Der er stor kvalitetsforskel på automatik. Hvis du ikke vil have uforudsete omkostninger, reparationer og problemer med din nye smedejernslåge eller garageport, skal du købe en ordentlig kvalitet. Du skal sikre dig at den automatik du vælge kan holde til det danske klima. Der sælges mange billige løsninger men gå ikke på kompromis med kvaliteten. Automatik fra JydeSmeden A/S er gennemtestet og kan holde til det danske klima. JydeSmeden A/S garanterer også for leveringssikkerhed. Mange køber smedejernslåger og hegn i flere etaper, over flere år. Hos JydeSmeden A/S vil du altid kunne genbestille nyt smedejern i den model og farve du startede med for måske 5 år siden.

03. Få et gennemskueligt tilbud.
Sørg altid for at få et gennemskueligt tilbud, med præcise produkttegninger, hvor det tydeligt fremgår hvad der følger med, hvad der er inkluderet i prisen. Hos JydeSmeden A/S udarbejder vi tilbud med fast pris, også når du ønsker montering og opsætning. Vi udarbejder professionelle tegninger til godkendelse inden ordren sættes i produktion.

04. Originalitet / Importvarer.
Du vil helt afgjort kunne finde billigere smedejerns løsninger end dem vi tilbyder her hos JydeSmeden A/S. Inden du vælger leverandør skal du sikre dig at du får det du forventer. Husk at tjekke dimensioner, altså smedejernet tykkelse, da det er afgørende for om smedejernslågen holder i længden. “ Skal din nye smedejernslåge signalere at det er dansk smedejern? “ Husk da at design tydeligt afsløre om den er produceret i fjernøsten, eller om den udstråler dansk smedejernsdesign og kultur i de rigtige dimensioner.

05. En sikker handel.
Sandsynligheden for at du vil købe dit smedejernsprodukt online er stor. Sørg for at handle med en veletableret virksomhed, der har orden i økonomien og leveringen. Sikre dig at din nye smedejernslåge er CE godkendt. Hos JydeSmeden A/S er vi kendt for at holde aftaler. Derfor er kvalitet og leveringssikkerhed lige så vigtig for os som det er for dig.

Læs mere “Om os” der viser hvad du kan forvente, når du vælger at købe dit nye smedejernslåge hos JydeSmeden.